Първи стъпки в бизнеса с недвижими имоти

И така – нека Ви представя информацията от първа ръка. Вие сте начинаещи брокери или хора чудещи се дали това е Вашата професия.

Аз самата до скоро бях във втората група, а сега се движа уверено в редиците на първата.

Сигурно много хора се изкушават от възможностите, които предлага професията, но възпрени от процентното възнаграждение и недоверието в собствените възможности си остават с изкушението.

Най-труден е първоначалният етап на обучението. Решил да опиташ своите възможности в попрището на брокерската дейност, откриваш, че всъщност тя не е безцелно водене на разговори, бързи снимчици и картотекиране на имоти и клиенти.

За да бъдеш успешен брокер трябва да познаваш детайлно използваната документация, видовете строителства, разпределението на населеното място, в което се развиваш и много други неща, с които дори не ти е хрумвало, че брокерите трябва да са запознати, за да са ефективни и компетентно да защитават интересите на своите клиенти.

Друга интересна черта на обучението е, че то е безкрайна величина, продължава през целия период на упражняване на дейността. Срещите с нови клиенти, познанствата и контактите, могат да обогатят по неповторим начин, както Вашия професионален, така и личен живот.

Следва продължение ………………..

Деница Петрова – брокер от три месеца :)