Първи стъпки в бизнеса с недвижими имоти

Продължение

И ако все още имате съмнения в своите възможности, не забравяйте, че брокерството не е индивидуална дисциплина. Важно звено от работата също е компонентът – работа в екип. Винаги, когато имате нужда от съвет, можете да се обърнете към Вашият мениджър или колеги. Не забравяйте, че Вие сте част от една добре функционираща система и за да е успешен крайният резултат, всички елементи трябва да работят заедно и в синхрон. Екипната работа е винаги по-ефективна от индивидуалната.

Осъзнаваш отговорността, която поемаш, когато клиентът предаде в ръцете ти доверието си при продажба или търсенето на нов дом, без значение дали той е постоянен или временен.

Но все пак след всички усилия, които си положил и вследствие на приложените новопридобити умения и знания, идва и момента на надграждането. Няма нищо по-мотивиращо от първата сделка. Моментът когато разбираш, че си успешен, че си съумял да оползотвориш времето използвано за обучение и естествено да печелиш от това.

Затова моят съвет към всеки, който си мисли, че това може да е неговата професия, но все още не се осмелява – опитайте, времето, което ще отделите за обучение ще Ви се отплати многократно.

Деница Петрова – брокер от три месеца :)